lunes, 16 de noviembre de 2009

Dia de recitacions i debats...

El 12 de novembre vàrem assistir a una classe molt especial. La sessió es va dividir en dues parts. En la primera, 15 de nosaltres vàrem recitar un poema o un conte de memòria davant del reste de la classe. Va ser un moment molt especial i vam poder escoltar alguns contes i poemes molt bonics. Hi havia una mica de nervis en general, però això ja ho anirem millorant. Oi?
Jo vaig recitar "El cercador", d'en Jorge Bucay. Me'l va recomanar una amiga, i quan el vaig llegir per primera vegada, no vaig dubtar ni un segon en escollir-lo per a la recitació.
Aquí us deixo un vídeo on el podeu escoltar narrat per el propi Bucay. Ús aconsello que no mireu les imatges, ja que és molt millor crear-te la teva pròpia imatge del que diu. I tenint en compte la claredat amb que s'expressa aquest home, no us costarà gaire.



Durant la segona part de la classe van començar els debats. Tots dos van ser molt interessants, Entre els membres dels dos grups també hi havia nervis però tot i això ho van fer molt bé. El primer va tractar el tema de l'expansió de l'ensenyament obligatori fins als 18 anys. El segon va tractar el tema de l'educació mixta a les escoles.
Com ja he dit, tots dos van ser molt interessants, i ens van servir per familiaritzar-nos amb la tècnica i el mètode que es necessiten per a realitzar un bon debat. Personalment vaig extreure moltes coses, tant positives com negatives, a tenir en compte el dia que hem toqui debatir.

Al final de la sessió havíem de revisar algun blog de manera aleatòria, però la Imma va considerar que eren masses emocions concentrades en un dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario