jueves, 9 de diciembre de 2010


Dijous 25/11/10

Avui m’esperava un matí diferent. Alguns companys de la facultat m’havien advertit que les classes de plàstica eren especials. La veritat és que no m’ha decepcionat gens ni mica. Eren aproximadament les nou i quart de la matí quan la Roser, la professora de plàstica, ha entrat per la porta i ens ha saludat a mi i a la Margarita amb un gran somriure. Tot seguit els hi ha explicat als atents alumnes el que faríem avui. Dedicaríem les dues hores de plàstica a treballar amb guix (aprofitant que la setmana anterior van anar a veure una exposició del Miquel Barceló).

Una vegada tots tenien clar que faríem, com ho faríem i amb quin ordre, ens hem dirigit cap a l’aula de plàstica. Aleshores, la Roser, la Margarita i jo ens hem posat a repartir guix i pots amb aigua per totes les taules i els alumnes, per parelles, han començat a cobrir-se una mà amb guix per tal de fer un motlle. Així, en les pròximes sessions les posaran totes en un mural, el decoraran amb pintura i l’exposaran a l’entrada de l’escola.

Quan ja tenien la mà ben coberta de guix i aquest s’ha assecat, l’han desat en una taula que estava buida i han començat a cobrir de guix la mà del seu company. L’aula s’ha contagiat amb una tranquil·litat molt agradable, i casi sense adonar-me’n s’ha fet l’hora d’anar al pati.

Després del pati hem repassat les normes d’accentuació del castellà tot fent uns exercicis que proposava el llibre de text. Després els ha repartit una fitxa de matemàtiques on hi havia diferents tipus de divisions, i en seguida s’ha fet l’hora d’anar a dinar.

Després de dinar ha arribar l’hora de la setmana més esperada per alguns. L’hora d’educació física. Ens hem dirigit al gimnàs i mentre el nens i nenes es canviaven als vestidors he estat parlant amb el David sobre el taller de massatges japonesos, ja que crec que el faré a l’escola on estic treballant de monitor. Quan tots estaven canviats i asseguts al banc, els ha explicat que avui practicarien la tombarella i la roda, ja que la setmana vinent els avaluarà. Per escalfar, ens hem dirigit a la pista de futbol i han jugat a un “pilla-pilla” especial, ja que no podien deixar de trepitjar les línies que delimiten el camp, i a més a més, s’havien de desplaçar de costat. Tot ha sigut una mica caòtic i divertit.

Un cop a dins del gimnàs han anat practicant un per un, primer la tombarella i després la roda.

Quan tots s’han tornat a canviar, hem tornat a l’aula per fer anglès. Avui tocava desdoblament, així que la meitat de la classe i jo hem anat a l’aula d’anglès amb la Mònica, la qual ens ha fet jugar a un joc per practicar els números, ja que ahir tampoc van sortir gaire bé.

De seguida s’ha fet l’hora de marxar a casa, demà serà l’últim dia.

1 comentario:

  1. Et veig molt integrat.
    Què n'opines dels llibres de texte? i del treball amb fitxes?
    La classe d'E.F. sempre agrad molt

    ResponderEliminar