sábado, 31 de octubre de 2009

Les classes de COED


El dijous 29 d'octubre vàrem veure debat organitzat per la "lliga universitària de debats" entre la universitat de Lleida i la universitat d'Alacant.
Aquest vídeo ens va ser molt útil, de cara a la preparació del debat que haurem de fer d'aquí a dues setmanes. En ell vàrem poder veure com s'estructura un debat, els diferents rols que es prenen dins d'un grup de debat (el "líder" i els investigadors), i quins són els torns de paraula, entre d'altres.

Després de repassar els fets mes destacats del debat de la lliga universitària, vàrem repassar alguns dels punts més importants del llibre "Com parlar bé en públic" de Joana Rubio i Francesc Puigpelat.
Haig de dir que la lectura d'aquest llibre, m'ha sigut molt útil per a cobrir algunes de les mancances, que tenia a la hora de parlar en públic. Tot i que és evident que no tot es soluciona amb la lectura d'aquest, podríem dir, "manual de la oratòria" sinó que la pràctica farà que les meves intervencions en públic millorin mica en mica.

L'única nota negativa de la sessió, va ser el fet de que la Imma ens va haver de cridar l'atenció, ja que últimament xerrem massa durant les seves classes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario